SD Dubrava 1094 domaćin natjecanja

FOTO: Dubrava domaćin Prvenstva Hrvatske zračnom puškom i pištoljem

Dvodnevno prvenstvo koje se održava u sportskoj dvorani Osnovne škole Dubrava okupilo je 41 klub s više od 100 natjecatelja
DSC_3393

Streljačko društvo Dubrava 1094 u subotu i nedjelju domaćin je Prvenstva Hrvatske zračnom puškom i pištoljem za mlađe kadete i kadetkinje te kadete i kadetkinje. Dvodnevno prvenstvo koje se održava u sportskoj dvorani Osnovne škole Dubrava okupilo je 41 klub s više od 100 natjecatelja.

-Prekrasno vas je vidjeti ovdje i morate znati da ste iznimni, posebni i ponos svojih obitelji i zajednice iz koje dolazite. Ostanite uporni, hrabri i marljivi, učite od svojih trenera, roditelja i učitelja. Budite prije svega plemeniti i časni ljudi i izrastite u dobre sportaše- poručila je predsjednica SD Dubrava 1094 Marijana Kozumplik Kemenović, naglasivši kako boje dubravskog kluba na ovom prvenstvu “brani” sedam natjecatelja.

Među uzvanicima koji su prisustvovali svečanom otvorenju natjecanja bio je i glavni tajnik Hrvatskog streljačkog saveza Bojan Đurković, koji je kazao kako je Savez ove godine po prvi puta u sustav natjecanja Prvenstva Hrvatske uveo mlađe kadete i kadetkinje.

Čast da otvori natjecanje pripala je načelniku Tomislavu Okroši, koji je naglasio kako je Dubrava poznata po strijelcima koji ostvaruju vrhunske svjetske rezultate.

-Uživajte u Dubravi, želim vam puno sretnih trenutaka, prijateljstava i dobrih rezultata- kazao je otvarajući Prvenstvo načelnik Okroša.

Iako je za vrijeme otvaranja Prvenstva bio nevidljiv, čovjek bez kojega su nezamisliva sva streljačka natjecanja u Dubravi je Branko Pereglin, koji je i ovoga puta zadužen za provedbu cjelokupnog natjecanja.

Dubrava
Sport