FOTO: Dubranec prvi osvajač Super MNL VG

Ako je suditi prema današnjim rezultatima, najbolji mali nogomet igra se na Ilovači, jer Dubranec je superiorno osvojio naslov pobjednika

Velikom završnicom u balonu Panadić sporta danas je završilo premijerno izdanje Super MNL VG, u kojoj su sudjelovale najbolje momčadi s tri velikogoričke malonogometne lige. Ako je suditi prema današnjim rezultatima, najbolji mali nogomet igra se na Ilovači, jer Dubranec je superiorno osvojio naslov pobjednika. Momčad je u završnici pojačao i Josip Grdenić, koji je u tandemu s Pavlom Galovićem stvarao dar-mar Kuču te Kurilovcu koji su posljednji pali na putu prema tronu.

U polufinalnom susretu Dubranec je na krilima trostrukog strijelca Josipa Grdenića s 5:1 porazio Kuče, dok je Kurilovec na suprotnoj strani s 3:0 porazio Lučelnicu. Finalni susret bio je ljepotica cijele lige, u kojoj je Dubranec na kraju slavio s 3:2.

Šestok je doveo Kurilovčane u vodstvo na isteku prvog dijela, nakon čega je uslijedio shou u režiji Pavla Galovića koji je s tri pogotka trasirao put Ilovača na tron. U samo dvije minute Galović je rezultatsku prednost prebacio na stranu Dubrancu. Čumpek je vratio stvari na početak, da bi Galović svojim trećim pogotkom u potpunosti srušio sve snove Kurilovčana, koji su u preostalom vremenu pokušali stići do izjednačenja, no svi njihovi pokušaji nisu pronašli put do mreže nakon čega je moglo započeti veliko slavlje Dubranca i njihovih navijača.

Dubranec je u svojim redovima imao i dvojicu najboljih pojedinaca igrača Marija Starčevića i strijelca Pavla Galovića, dok je portir Kurilovca Mihael Odrčić bio najbolji vratar. Uz njih trojicu najbolju šestorku lige još čine Josip Mihanović (Kurilovec), Tomislav Lučić (Kuče) i Ivan Fabijanec (Lučelnica).

REZULTATI ZAVRŠNICE
POLUFINALE: DUBRANEC – KUČE 5:1 (Grdenić 3, Galović 2/Hajduk), KURILOVEC – LUČELNICA 3:0 (Mihanović 2, Čumpek)
ZA 3. MJESTO: KUČE – LUČELNICA 7:6-7m
FINALE: DUBRANEC – KURILOVEC 3:2 (Galović 3/Šestok,Čumpek)