Zanimljivo finale

FOTO: CB Bis preko Golog Vrha do titule na rugvičkom malonogometnom turniru

Konobari BIS-a u finalu su s 4:2 svladali MNK Goli Vrh, koji je u prvom pojavljivanju na rugvičkom turniru pokupio brojne simpatije
DSC_2595

Slavljem igrača BIS-a završilo je 4. izdanje MNT Rugvica 2024. – Memorijal Josip Majić, koji se od četvrtka igrao na školskom igralištu u Rugvici uz sudjelovanje 24 ekipe. Konobari BIS-a u finalu su s 4:2 svladali MNK Goli Vrh, koji je u prvom pojavljivanju na rugvičkom turniru pokupio brojne simpatije.

Ekipa iz okolice Klinča Sela u polufinalu je boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara svladala CB Hollywood elit, dok je BIS golovima Jurića i Šundova s 4:0 svladao Majstorović promet. Finalna utakmica s pravom je ponijela epitet “ljepotice” turnira, a šest postignutih golova ide u prilog tome. Iako se MNK Goli Vrh u dva navrata vraćao iz rezultatskog minusa, iskusniji konobari BIS-a na kraju su došli do pobjede i prvog trijumfa na rugvičkom malonogometnom turniru.

Pobjednička ekipa u svojim je redovima ima najboljeg vratara Petra Jelavića i igrača Ivicu Majića, dok je najbolji strijelac turnira bio Luka Pavlak iz MNK Goli Vrh.

REZULTATI ZAVRŠNICE
ČETVRTFINALE: MNK GOLI VRH – VM AMIRI 1:1 (4:2-7m) (Pavlak/Rašić), DŽAMBO FASADE – CB HOLLYWOOD ELIT 2:3 (Pukšec 2/Govorušić, Vukoja, Mihaljević), ČUPO I PRIJATELJI – CB BIS 2 0:2 (M. Jurić 2), MAJSTOROVIĆ PROMET – RESTORAN DIONIZ CB A1 1:1 (3:2-7m) (Petrović/Gubijan)
POLUFINALE: MNK GOLI VRH – CB HOLLYWOOD ELIT 1:1 (4:2-7m), CB BIS 2 – MAJSTOROVIĆ PROMET 4:0 (M. Jurić 2, Šundov 2)
ZA TREĆE MJESTO: CB HOLLYWOOD – MAJSTOROVIĆ PROMET 0:1-7m)
FINALE: MNK GOLI VRH – CB BIS 2 2:4 (Nad 2/Gršić 2, M. Jurić, Majić)

Rugvica
Sport