Jednoglasna podrška

FOTO: Antonio Badrov i dalje predsjednik Nogometnog središta Vrbovec, Željko Radotović dopredsjednik

Badrov je bio jedini kandidat za predsjednika, a na skupštini je dobio jednoglasnu podršku skupštinara
DSC_4191

Dosadašnji predsjednik NS Vrbovec, Antonio Badrov tu će dužnost obnašati i u narednom četverogodišnjem mandatu. Badrov je bio jedini kandidat za predsjednika, a na skupštini je dobio jednoglasnu podršku skupštinara.

-Hvala na potpori. Smatram da smo dobro radili u proteklom razdoblju, u kojem smo nastojali imati korektnu suradnju sa svima. Neke smo stvari posložili i rezultati se vide- kazao je Badrov i potom usporedio stanje u Središtu danas s onim kakvo je bilo 2019. kada je preuzeo predsjedničku dužnost.

-Tada smo imali 1527 igrača, dok ih danas imamo 1637. S 13 klubova narasli smo na njih 15. 2019. u natjecanju smo imali 21 momčad, a danas 56. Osim toga porastao nam je broj delegata, sudaca i medicinskog osoblja. Zahvaljujući potpori Grada Vrbovca i susjednih općina vratili smo porezni dug, a u međuvremenu smo povećali i proračun koji danas iznosi 24 tisuće eura, dok je te 2019. bio oko 9,5 tisuća eura- rekao je predsjednik NS Vrbovec Antonio Badrov.

Za dopredsjednika Središta izabran je čelni čovjek NK Rakovec, Željko Radotović.

-Drago mi je što je prepoznat moj rad. Središte je svojim radom u proteklom razdoblju krenulo uzlaznom putanjom. Svi mi koji radimo u klubovima svjesni smo svih problema s kojima se susrećemo- kazao je Radotović.

Uz Badrova i Radotovića u Izvršni odbor Središta Izabrani su; Darko Jendriš, Dražen Bedeković, Ivan Kralj, Dražen Prelog, Igor Mudrić, Sandi Kovačić i Zdravko Pankretić. Izabran je i novi saziv Nadzornog odbora u sastavu; Tomislav Biškupec predsjednik te članovi Gordana Ivačin i Ivan Vlašić.

Skupština je jednoglasno u Središte primila novoosnovani NK Prigorec iz Preseke.

-U Preseki se ništa nije događalo 10 godina, tako da sada sve to dovodimo u stanje kako bi mogli krenuti s natjecanjem. Trenutno radimo na obnovi igrališta i infrastrukture, kako bi na jesen mogli krenuti s natjecanjem u kategoriji djece. Volja postoji i mi smo optimistični- rekao je predsjednik Prigorca Mario Bedenić, uz kojega je skupštini prisustvovao i načelnik Martin Martić.

NS Vrbovec ovom je prilikom sve klubove podsjetio kako će se 1. svibnja na Gradskom stadionu u Vrbovcu održati treći Kup prstića, dok je finale Kupa za seniore na rasporedu 30. svibnja, kada će se odigrati i finale pionira, dok je finale juniora na rasporedu 5. lipnja.

Rad Središta pohvalio je u ime Gradske zajednice tajnik Zdenko Brezarić, koji povodom 50. obljetnice Središta priprema prigodnu monografiju, te tajnik Nogometnog saveza Zagrebačke županije Ivan Mihalj.

Dubrava
Sport
Vrbovec