FOTO: 50-ak entuzijasta „klikali“ neotkriveno u šumi Žutici

Zaljubljenici u fotografiju i prirodi uživali su ovaj vikend u otkrivanju neotkrivenih ljepota čudesne šume Žutine na 7. foto safariju
Foto safari cudesna suma Zutica (5)

Zaljubljenici u fotografiju i prirodi uživali su ovaj vikend u otkrivanju neotkrivenih ljepota čudesne šume Žutine na 7. foto safariju. Mnoštvo zanimljivih kadrova prirode, različite vrste gljiva, staništa dabra i jazavca, i slično oduševilo je 50-ak entuzijasta koji su neumorno „klikali“, a tko je bio najuspješniji saznat će se nakon završetka foto natječaj i izbora najboljih fotografija s ovogodišnjeg foto safarija.

Ovogodišnji 7. foto safari „Čudesna šuma Žutica“ organizirali su planinarsko društvo Društvo prijatelja prirode i portal Volim Ivanić u suradnji s Hrvatskim šumama – UŠP Zagreb – Šumarijom Novoselec, Javnom ustanovom Zeleni prsten Zagrebačke županije, Turističkom zajednicom Grada Ivanić-Grada, Gradom Ivanić-Gradom i Vatrogasnom zajednicom Grada Ivanić-Grada.

Cilj foto safarija je promicanje važnosti zaštite poplavnog područja šume Žutice kao područja bogate biološke raznolikosti te unapređivanje i podizanje razine obrazovanja i svijesti javnosti o vrijednostima ovog područja. 

Događanja
Grad
Hrvatska
Ivanić-Grad
Zagrebačka županija