Forum žena SDP-a u Velikoj Gorici održao humanitarnu akciju “Omiljeni cvijet Ane Rukavine”

Na štandu ispred Tržnog centra organizirali su humanitarnu prodaju tulipana, a sav prihod donirat će se za rad Zaklade Ana Rukavina

Socijaldemokratski forum žena SDP-a još je prije 12 godina započeo humanitarnu akciju “Omiljeni cvijet Ane Rukavine”, s ciljem podupiranja rada Zaklade Ana Rukavina.

Ovogodišnju tradicionalnu humanitarnu akciju velikogorički SDP održao je danas i to nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa. Na štandu ispred Tržnog centra organizirali su humanitarnu prodaju tulipana, omiljenog cvijeta preminule Ane Rukavine.

Velika Gorica jedan je od 90 gradova i općina diljem Hrvatske u kojem se održala ova akcija Foruma žena, a u vrlo kratkom roku prodali su sve zalihe. Uz cvijeće, građani su dobili i prigodni letak o važnosti rada Zaklade.

Sav prihod prikupljen prodajom tulipana donirat će se za rad Zaklade Ana Rukavina, a on obuhvaća razvoj Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, Banke krvi iz pupkovine, promicanje i poticanje mladih stručnjakinja i stručnjaka u području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.