Fizikalna terapija u Malom princu u suradnji sa Specijalnom bolnicom Naftalan

Trenutno u fizikalnoj terapiji sudjeluje 10 članova Malog princa.

Nakon ljetne pauze, Udruga Mali princ nastavila je s provođenjem fizikalne terapije u prostoru Udruge te se ona zadnja dva mjeseca uspješno provodi u kabinetu za terapije. Kabinet je dodatno opremljen pomoćnim krevetom, a uskoro će se postaviti i švedske ljestve. Takva oprema omogućuje kvalitetnije provođenje fizikalne terapije u udruzi.

-Cilj provođenja fizikalne terapije je očuvanje trenutnog zdravstvenog stanja naših članova, no vidljivo je i da kod pojedinih članova dolazi do značajnog napretka- ističu iz Udruge.

U rujnu je udruga započela suradnju sa Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju Naftalan. Specijalna bolnica i Udruga dogovorile su kako će Jasmina Car, magistra fizioterapije, zaposlena u Specijalnoj bolnici Naftalan, ujedno provoditi fizikalnu terapiju i u udruzi u skladu s Odlukom o odobrenju za dopunski rad.

-Smatramo da je ovakva suradnja vrlo važna, ne samo za naše članove, već i za našu lokalnu zajednicu. Udruga je kroz ovu suradnju dobila iskusnog fizioterapeuta koji je vrlo važan za naše članove te njihov rast i razvoj. Zahvaljujemo se Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Naftalan i nadamo se da će se ova uspješna suradnja nastaviti i u budućnosti!- poručili su iz Malog princa.

Trenutno u fizikalnoj terapiji sudjeluje 10 članova Malog princa.