Potpisao trogodišnji ugovor

Filip Glavaš novo pojačanje PPD Zagreba

Glavaš će biti veliko pojačanje za momčad Slavka Goluže, iako nema iskustvo igranja u Ligi prvaka
filip glavaš Goran Stanzl/PIXSELL

Desno krilo hrvatske rukometne reprezentacije, 26-godišnji Riječanin Filip Glavaš, potpisao je trogodišnji ugovor s hrvatskom prvakom PPD Zagrebom koji je to priopćio na svom mrežnom portalu.

– To je svakako ostvarenje sna, riječ je o klubu uz čije smo utakmice svi stasali i svakako da će biti zadovoljstvo nositi taj dres idućih sezona, izjavio je Glavaš u priopćenju.

Karijeru je započeo u riječkom Zametu, igrao je i za Varaždin, a posljednje godine proveo je u slovenskom Trebnju s kojim je nastupao u kvalifikacijama za Europsku ligu. Njegove igre u slovenskom prvoligašu dovele su ga i do reprezentativnog dresa.

– Jako sam zadovoljan zadnjim godinama svoje karijere. Dugo igram rukomet i evo napokon sam došao na tu najvišu stepenicu gdje nastupam za reprezentaciju, a sada evo i potpis za Zagreb, gdje ću igrati u Ligi prvaka. Puno sam zadnjih godina naučio od Uroša Zormana i ljudi u Trebnju i vjerujem da me i to učinilo igračem kakav danas jesam. Cilj je nastaviti tim tempom, poručio je Glavaš koji će nedvojbeno biti veliko pojačanje za momčad Slavka Goluže, iako nema iskustvo igranja u Ligi prvaka.

– Iskorak u Ligi prvaka je neki naš primaran cilj za iduću sezonu, vjerujem da ćemo na to biti orijentirani od početka priprema i moram naglasiti, zaista vjerujem da Zagreb ima kvalitetu da taj iskorak i napravi, zaključio je Glavaš.

Grad Zagreb
Sport