EVA JENDRIŠ ŠKRLJAK ODLUČNO PORUČILA: Krenimo na put kojim ćemo ovo mjesto, našu Zelinu – učiniti gradom u kojem se ostaje

Ravnateljica Specijalne bolnice AGRAM Eva Jendriš Škrljak objavila kandidaturu za gradonačelnicu Svetog Ivana Zeline, a u izbornu utrku ulazi sa sloganom "Za grad u kojem se ostaje"
IMG_3796

Eva Jendriš Škrljak ispred HDZ-a ulazi u izbornu utrku za gradonačelnicu Svetog Ivana Zeline. Pod sloganom “Za grad u kojem se ostaje”, pokušat će zadobiti povjerenje svojih sugrađana.

Eva Jendriš Škrljak je dr. med., specijalistica ginekologije i opstetricije, subspecijalistica fetalne medicine i opstetricije, radi u Specijalnoj bolnici AGRAM od 2003. godine te je danas ravnateljice Specijalne bolnice Agram. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radila je kao liječnica hitne medicinske pomoći, a potom i kao liječnica obiteljske medicine. Specijalizaciju je obavila u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb.

-Odrasla sam u Donjoj Zelini, u liječničkoj obitelji koja je cijeli svoj radni vijek provela u Zelini. Odgajana sam da cijenim i volim kraj iz kojeg sam potekla, da budem vrijedna, odlučna, ustrajna, samostalna i odgovorna. Sve životne odluke donosila sam sama, tako i ovu. To znači da sam spremna i dalje samostalno donositi odluke i snositi odgovornost za iste. Puno mojih prijatelja i poznanika čudi se ovoj mojoj odluci, ali moram priznati bilo gdje da sam bila, Zelina je uvijek dio mene, a vjerujem da sam i ja bila i ostala dio Zeline- kazala je na današnjem predstavljanju kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu Svetog Ivana Zeline Eva Jendriš Škrljak.

Eva Jendriš Škrlak članica HDZ-a je od 2016. godine, a članica Gradskog vijeća Sveti Ivan Zelina od 2017.

-Slogan moje kampanje je “Za grad u kojem se ostaje”. Drugim riječima to znači za grad u kojem se ostaje raditi, živjeti, ostvarivati i za grad u kojem se bez straha korača prema boljem sutra. Što to znači? To znači da je čovjek uvijek ispred svega. To znači brigu za djecu, dovoljno vrtića sa svim edukativnim sadržajima, zdravu hranu naših lokalnih OPG-ova, kojih hvala Bogu imamo. Znači brigu o školskoj i srednjoškolskoj djeci. Znači brigu o građanima gradnjom infrastrukture. Znači brigu za naše obrtnike, poduzetnike, OPG-ove, vinogradare i udruge, ali i za naše mlade i umirovljenike. Isto tako to za nas znači izgraditi toliko željene bazene, ali i izgraditi tržnicu- poručila je Eva Jendriš Škrljak.

Podršku na službenom početku kampanje dali su joj stranačke kolege Željko Turk, predsjednik HDZ-a Zagrebačke županije i nositelj liste HDZ-a za županijsku Skupštinu, te gradonačelnik Zaprešića, kao i Mato Čičak, tajnik HDZ- Zagrebačke županije, saborski zastupnik i načelnik općine Rugvica.

-Evi želim puno sreće i uspjeha na predstojećim izborima, koji će pokazati da je ovdje u Svetom Ivanu Zelini došlo vrijeme i za ženu, koja je ovdje rođena i koja ovdje radi. Pred Zelinom je jedan novi razvoj i vjerujem da pod vodstvom naše stranke možemo dati novi iskorak- poručio je Turk, dok je Vlado Žigrović, predsjednik zelinskog HDZ-a istaknuo kako vjeruje da će Eva učiniti Zelinu gradom u kojem se ostaje.

-Izbori su blizu, ali i daleko – čeka nas puno posla u ovom izbornom vremenu. Zajedno danas krenimo na put kojim ćemo ovo mjesto, našu Zelinu – učiniti gradom u kojem se ostaje- poručila je za kraj kandidatkinja za gradonačelnicu Svetog Ivana Zeline Eva Jendriš Škrljak.

Grad
Hrvatska
Politika
Sveti Ivan Zelina
Zagrebačka županija