Širenje međunarodne suradnje

Erasmus + Blended Intensive programm na Veleučilištu Ivanić-Grad

Otvaranje Veleučilišta meunarodnoj razini pokazuje snagu i kvalitetu programa koji se nude te širi mogućnosti za studente Veleučilišta da i sami krenu ostvarivati mogućnosti Erasmus + razmjene
441954726_506132408589947_3074306836542791995_n

Uz dosadašnje gostovanje studenata iz Bugarske koji su došli na praksu, Veleučilište Ivanić-Grad otvara svoja vrata u prvom tjednu lipnja za 23-oje studenata iz Poljske i Slovenije (19 studenata iz Poljske; gradova Tarnow, Kalisz i Wroclaw te 4 studentice iz Novog Mesta u Sloveniji). Također, doći će i predavači iz Wroclawa i Bugarske koji će zajedno s predavačima i suradnicima Veleučilišta Ivanić-Grad izvesti sadržajno bogat program pod nazivom “Modern Integrative Approach in Physiotherapy”.

Sudionici će na virtualnoj i fizičkoj mobilnosti učiti o virtualnoj stvarnosti; komunikaciji nepokretnih pacijenata putem pokreta očiju uz asistenciju uređaja; robotici u fizioterapiji; ulozi bioetike i timskog rada u pružanju i povećanju profesionalne usluge; te Schroth terapiji. Bit će organiziran i posjet SB Naftalan i Poliklinici Glavić, kao i socijalne aktivnosti usmjerene na druženje, upoznavanje različitih kultura i razmjeni znanja.

Partnerske institucije su: Wroclaw University of Health and Sport Sciences, Poland; Uniwersytet Kaliski im. Prezydenta Stanisława Wojciechowskiego, Poland; University of Applied Sciences in Tarnów, Poland; Univerza v Novem mestu, Novo Mesto, Slovenia Faculty of Public Health, Medical University Sofia, Bulgaria.

Otvaranje Veleučilišta meunarodnoj razini pokazuje snagu i kvalitetu programa koji se nude te širi mogućnosti za studente Veleučilišta da i sami krenu ostvarivati mogućnosti Erasmus + razmjene.

Događanja
Ivanić-Grad