Emil Šarec-Nemec novi predsjednik HSS-a Brckovljani

Izborna skupština Općinske organizacije Hrvatske seljačke stranke Brckovljani održana je 6. ožujka 2020. godine u Hrebincu. Za predsjednika jednoglasno je izabran Emil Šarec-Nemec, a za potpredsjednike Matija Graberec i Miroslav Božičević.
HSS-Brckovljani-1

Izborna skupština Općinske organizacije Hrvatske seljačke stranke Brckovljani održana je sinoć u Hrebincu. Za predsjednika jednoglasno je izabran Emil Šarec-Nemec, a za potpredsjednike Matija Graberec i Miroslav Božičević.

Emil Šarec-Nemec član je HSS-a dvadeset godina, odnosno od svoje osamnaeste godine. Daljnji rad HSS temelji na nastavku kvalitetnih politika za sve stanovnike općine Brckovljani te jačanju i obnovi članstva.

Zbog prerane smrti vodećih članova HSS-a Brckovljani i načelnika Željka Funteka, izabrano je novo vodstvo. Organizacijski dio odradila je dugogodišnja članica HSS-a i počasna predsjednica Hrvatskog srca Zagrebačke županije Đurđa Šarec-Nemec.

Podršku predsjedniku, potpredsjednicima i HSS-u Brckovljani, uz županijsku predsjednicu Martinu Glasnović i predsjednicu Organizacije žena Hrvatskog srca Brigitte Berulec, dali su i predstavnici općinskih i gradskih organizacija HSS-a.

S novim vodstvom koje čine spoj iskustva i mladosti, Općinska organizacija HSS-a Brckovljani nastavlja svoj rad na dobrobit svih stanovnika općine Brckovljani koju HSS uspješno vodi od osnivanja općine.

Brckovljani
Hrvatska
Općina
Politika
Zagrebačka županija