Dugo Selo u novu sezonu ulazi s Ivanom Božićem na klupi, predsjednik Fintić vjeruje u uspješnu sezonu

U dugoselskom trećeligašu s velikim ambicijama ulaze u novu sezonu

NK Dugo Selo

U dugoselskom trećeligašu s velikim ambicijama ulaze u novu sezonu.

Pripreme su započele, a umjesto Džemala Adilija na koji je dobio ponudu Al Nasra, na klupu je sjeo ikona prvoligaškim terena Ivan Božić, kojem će to biti prvi trenerski angažman. Uz novog trenera u Dugo Selo ovog su ljeta došli Ivan Mikulić, Jurica Kovačić, Mihovil Rašić, Karlo Darojković i Ante Anić, dok su klub napustili Tomislav Jelić, Andrej Bešlić, Mate Mrčela, Tin Šarkanj, Ive Ćelić i Dario Josipović.

-Atmosfera u klubu je nikad bolja. Osim što smo zaokupljeni seniorskom momčadi, nismo zapustili niti druge segmente djelovanja kluba, pa su tako u pripremi opsežne radnje za naš turnir mladeži- kaže nam predsjednik Damir Fintić.

-Nažalost, trener Adilji nas je napustio, ali istovremeno nam je i drago što je njegov rad prepoznat. Mi nastavljamo dalje s novim trenerom- priča nam Fintić.

Novim trenerom imenovan je Ivan Božić, koji je u igračkoj karijeri promijenio 16 klubova, a posao u Dugom Selu bit će mu prvi samostalni, nakon što je radio kao pomoćnik u Italiji.

-Božić je prošao puno toga u nogometu, radio je s mnogim trenerima, tako da vjerujemo kako nismo pogriješili u odabiru. Uostalom, od nekud mora krenuti i mi vjerujemo kako će to u Dugom Selu biti uspješno. S njim će u stožeru biti Micić i Hendak- kaže predsjednik dugoselskog trećeligaša i otkriva nam kako se klubu sada nude i mnogi drugi igrači.

-Naša se ambicija zna, pokušati izboriti jedinstvenu treću ligu. Bio bi to najveći poklon za skorašnju stogodišnjicu kluba- za kraj će Fintić.

Do prvenstvenog starta Dugo Selo će odigrati prijateljske utakmice protiv Bjelovara, Sesveta, Ravnica, Vrapča, Virovitice, Krškog i Bistre.