Dugo Selo, Samobor i Velika Gorica domaćini Coca-Cola Cupa

Kvalifikacijski turniri Coca- Cola Cupa 2019. Zagrebačke županije nastavljaju se u Dugom Selu, Samoboru i Velikoj Gorici, gdje se sve zainteresirane ekipe mogu prijaviti na dan održavanja turnira. Prvi od tri kvalifikacijska turnira na rasporedu je sutra u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu, u četvrtak se turnir nastavlja u Samoboru na igralištu kod Osnovne škole Samobor, dok je Velika Gorica domaćin turnira u petak na igralištu Osnovne škole Nikole Hribara.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 100 gradova i mjesta u Hrvatskoj. Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravaju se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3 000 ekipa.

Osim borbe za plasman na županijsko finale ultimativni cilj je plasman na državnu završnicu koja će se održati krajem srpnja u Splitu.