Dugo Selo dočekalo klizalište

Brojna djeca s nestrpljenjem su dočekala subotu da konačno ponovno stanu na led u Dugom Selu. Petu godinu za redom klizalište je postavljeno kod Gradske sportske dvorane, a otvorio ga je gradonačelnik Nenad Panian.

-Led izgleda prekrasno. Svima koji kližu želim što manje padova, želim vam da uživate, da se veselite i da oni koji ne znaju da ove zime nauče klizati– poručio je gradonačelnik Nenad Panian otvarajući klizalište.

Klizalište svakog dana od ponedjeljka do petka radi od 17 do 21 sat, dok u dane vikenda radi od 10 do 13 te do 16 do 21 sat. Tijekom praznika klizalište će biti otvoreno od 10 do 21 sat. A svi oni koji žele stati na klizaljke cijena je ostala ista; 10 kuna je ulaznica, kao i najam klizaljki.

Otvorenje klizališta bila je idealna prilika da se s dogradonačelnicom Jasminkom Kokot Bambić dotaknemo teme Adventa u Dugom Selu.

-Nadam se kako će građani biti zadovoljni kako smo okitili grad, jer naša je želja da to svake godine podignemo za stepenicu više i da uživamo u blagdanskom ugođaju- istaknula je Kokot Bambić te najavila adventska događanja.

-I ove godine ćemo imati Kućicu Djeda mraza u centru Dugog Sela koja će biti postavljena 13.,14. i 15. prosinca od 17 do 19 sati, a bit će otvorena i onaj sljedeći vikend, kao i za Badnja. Na Badnjak ćemo Pod vurom građanima dijeliti ribice i kalendare. Od ostalih događanja priprema se mali adventski sajam- kazala je zamjenica Jasminka Kokot Bambić.