Dražen Bobinec prozvao u Samoboru

Samobor je jesenas zauzeo peto mjesto u 3. NL Centar
325713331_1974936572837620_3939771620530724876_n

Novi trener trećeligaša iz Samobora Dražen Bobinec odradio je prozivku i prvi trening s novom momčadi. Prvom okupljanju nazočila je i klupska Uprava predvođena predsjednikom Mariom Vojvodom i sportskim direktorom Mariom Makarunom.

-Klupski cilj ostao je nepromijenjen, želimo ostati u gornjem domu i mirno ploviti Trećom ligom. I ovom prilikom još jednom se zahvaljujemo našem bivšem treneru Svenu Raiću na svemu onome što je uradio jesenas s momčadi, a novom treneru želimo da nastavi u tom ritmu- naglasio je Mario Makarun.

Kad je posrijedi igrački kadar Samobor su tijekom zime napustili Brdarić, Rihtar, Novoselac i Kelava, dok je klubu za sada pristupio tek mladi Vanja Kulenović, a radu sa seniorskom momčadi priključeno je i pet juniora.

-Vjerujem da s ovim igračkim kadrom i još pokojim pojačanjem možemo ostvariti sve zacrtane ciljeve- zaključio je Makarun.

Tijekom pripremnog perioda u planu je sedam kontrolnih utakmica. Prva je na rasporedu posljednjeg vikenda u siječnju protiv juniora Rudeša, nakon čega slijede utakmice protiv Prečkog, Bistre, Vrapča, Sesveta….

Grad
Hrvatska
Samobor
Sport
Zagrebačka županija