Poznati dobitnici Javnih priznanja Grada Velike Gorice

Dragi Kolarecu Povelja Grada Velike Gorice za životno djelo

Priznanja će im biti uručena za Dan grada Velike Gorice, 13. prosinca
384186310_871898967610168_546732122444311885_n-1920×1440.jpg

Poznati su dobitnici Javnih priznanja Grada Velike Gorice, koja će laureatima biti dodijeljena na svečanoj sjednici povodom Dana grada, 13. prosinca.

Najviše priznanje, Povelju za životno djelo primit će Drago Kolarec, za impresivnih 40 godina vođenja VG Foto. Nagradu Grada Velike Gorice s likom Franje Lučića primit će Mario Stipetić (DVD Ribnica), Josip Mučnjak (NK Kurilovec) i Josip Leder Kvaka (NK Radnik).

Nagradu Grada Velike Gorice Krčka vrata primit će dr. Miljenko Leder, dok će Lidija Capković Martinek i Zoran Postić primiti Zlatnu Turopoljsku podgutnicu. Dobitnici Turopoljskog srca za ovu godinu su Siniša Drobnjak, Josip Jančić Babriga i Damir Pilčik.

– Osobno smatram da su sve to zaslužnici i hvalevrijedni ljudi. Ljudi koju su mnogo toga doprinijeli i utkali dio sebe u tradiciju i povijest Turopolja i grada. Ovdje je promatran isključivo rad i evaluirano što su oni kao naši zaslužni građani napravili da bi došli do ovakve počasne nagrade, rekao je predstavljajući prijedlog zaključka o dodjeli javnih priznanja Grada Velike Gorice gradonačelnik Krešimir Ačkar, a koji su vijećnici jednoglasno prihvatili.

Ostalo
Velika Gorica