Dolaskom u Ivanić-Grad JYSK podržava sport

Donacijom JYSK-a Nogometni klub Kloštar oprema svlačionice

Povod za donaciju je dolazak JYSK-a u Ivanić-Grad koji otvara svoju novu trgovinu u srijedu 14. veljače u 9 sati, na adresi Omladinska ulica 22
JYSK-Ivanic-Grad-donacija-NK-Klostar

Danski maloprodajni lanac za uređenje doma, JYSK, uručio je Nogometnom klubu Kloštar donaciju u vrijednosti 1.000 eura čime će se opremiti svlačionice i ostale prostorije kluba.

-Podrška sportu bitna je za izgradnju duha zajedništva i za promicanje zdravog načina života među mladima, pa to vidimo kao ulaganje u budućnost. Kao kompanija, svjesni smo odgovornosti koju imamo i uvijek težimo pružiti pomoć tamo gdje je potrebna. Svojim dolaskom u Ivanić-Grad, želimo ne samo otvoriti nova radna mjesta, već i zajednici donijeti pozitivnu promjenu- izjavila je Ivana Novaković, store managerica JYSKove trgovine u Ivanić-Gradu.

Ivana Novaković je u društvu kolege Zlatka Bužića posjetila NK Kloštar i uručila JYSKovu donaciju predsjedniku kluba, Stipi Šimunoviću.

-Veliko mi je zadovoljstvo što je upravo NK Kloštar dobitnik ove vrijedne donacije i ovim putem se zahvaljujem svima onima koji su glasali za naš klub. Ova će donacija biti iskorištena za opremanje naših svlačionica i ostalih prostorija u klubu, a sve kako bi našim malim nogometašima i njihovim trenerima omogućili lakši i ugodniji rad. Hvala tvrtki JYSK na prepoznavanju važnosti ulaganja u sport i mlade, jer ulaganje u mlade i njihovo poticanje na bavljenje sportom, je i ulaganje u budućnost- poručio je Stipo Šimunović.

Povod za donaciju je dolazak JYSK-a u Ivanić-Grad koji otvara svoju novu trgovinu u srijedu 14. veljače u 9 sati, na adresi Omladinska ulica 22.

Trgovina u Ivanić-Gradu je 62. trgovina ove kompanije u Hrvatskoj koja će poslovati na nešto više od 1.000 kvadratnih metara i zaposliti 7 novih djelatnika.

Ivanić-Grad
Kloštar Ivanić
Sport