DOMAGOJ ABRAMOVIĆ, trener NK Rugvica Sava 1976: Cilj je mirno ploviti ligom, no sportski je uvijek gledati na najviše

Nakon utakmice u Kurilovcu, porazgovarali smo s novim trenerom Rugvica Save 1976 Domagojem Abramovićem

Nogometaši Rugvica Save 1976 u prijateljskom su susretu u Kurilovcu stvarali istoimenog trećeligaša s 1:0, zgoditkom Emanuela Benkovića. Novoimenovani trener Rugvica Save 1976, Domagoj Abramović mogao je biti zadovoljan viđenim, jer njegova je momčad osim pobjede nad bolje rangiranim suparnikom, pokazala da s puno optimizma gleda prema nadolazećoj sezoni.

-Odigrali smo jednu dobru utakmicu, protiv ekipe koja je rang više. Nama je ovo bila i generalna proba, jer u nedjelju u Bedenici igramo Kup utakmicu. Mogu biti zadovoljan htijenjem, trkom, a na kraju i rezultatom. S naše strane, sve u svemu jako odlična utakmica- rekao nam je nakon susreta u Kurilovcu, trener rugvičkog četvrtoligaša, Domagoj Abramović, koji je na klupi zamijenio Romea Šapinu, koji je ljetos dobio ponudu iz Saudijske Arabije.

-Ja sam zadovoljan svime u i oko kluba. Dobro radimo i imam sve na raspolaganju- o radu u Rugvici će Abramović, kojem je ovo seniorski debi na klupi.

-Sve ovo je došlo nekako iznenada, jer ja sam se spremao da još malo igram. Nakon poziva predsjednika Zelenbrza malo sam razmišljao i shvatio kako je ovo dobar početak, jer radi se o jednoj ambicioznoj sredini- rekao nam je naš sugovornik, koji se ne boji izazova koji ga očekuju.

-Zašto bih se bojao? Dugo godina sam igrao nogomet, igrao sam na najvišim razinama tako da vjerujem da svoje igračko iskustvo mogu prenijeti na ove dečke. Nadam se da će to dobro funkcionirati. Vjerujem kako ćemo biti stabilan četvrtoligaš, a ako rezultati budu dobri, uvijek je sportski gledati na najviše- zaključio je Abramović.