TAJNI SASTOJAK

Dodajte ovaj sastojak u smjesu za pohanje, meso će ostati sočno, a korica savršeno hrskava

Većina ljudi voli pohano meso jer ima specifičan okus. Ipak, ponekad brašno i krušne mrvice naprave veliku zbrku, pa smjesa za pohanje ne ispadne uvijek kako ste htjeli
food-3338309_1920 Pixabay/Ilustracija

Smjesa za prženje treba biti takva da meso iznutra ostane sočno, a korica hrskava.

Zato dijelimo recept za savršenu smjesu za pohanje, a tajna je u pivu.

Sastojci i priprema

  • Tri jaja
  • Pet žlica brašna
  • Jedna žlica krušnih mrvica
  • Pola žličice soli
  • 200 ml piva

Umutiti jaja pa im dodati brašno, sol, krušne mrvice i pivo. Meso uvaljajte u ovu smjesu i ispecite na uobičajeni način, navodi N1info.

Gastro
Hrvatska