Dočekajte Novu godinu na Trgu bana Jelačića uz Prljavce i bezvremenske hitove Novih fosila

Na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića i ove se godine organizira spektakularni doček Nove godine, najavljeno je danas na konferenciji za medije održanoj u Jazz & Cabaret klubu Kontesa. Naime, građane i goste glavnog hrvatskog grada u Novu će godinu uvesti DJ, Sanja, Marinko i Zec koji će izvoditi najbolje hitove grupe Novi fosili te dečki iz Dubrave – Prljavo kazalište.

Zagrijavanje započinje od 21 sat, a za kvalitetnu uvertiru u najluđu noć u godini, pobrinut će se DJ Akademija, nakon koje na pozornicu stižu Sanja, Marinko i Zec koji će i ovim novogodišnjim koncertom nazvanim “Za ona dobra stara vremena” obilježiti 50. godina Novih fosila.

– Ispričat ćemo najljepšu zagrebačku priču kojoj će se veseliti svi, od djece do umirovljenika, poručila je pjevačica Sanja Doležal.

Na glavni zagrebački trg stižu i legendarni Prljavci koji će ondje izvesti neke od svojih najvećih hitova poput “Sve je lako kad si mlad”, “Kiše jesenje”, “Ne zovi mama doktora”, “Heroj ulice”, i tako dalje.

– Veseli nas susret s ljudima na Trgu i pozivam vas na najbolji rock tulum. Dobro nam došli, pozvao je frontman Mladen Bodalec.

Naposljetku, najavljujući hrvatsko predsjedanje Vijećem EU s posljednjim minutama vatrometa, Akademski zbor IGK i Djevojački zbor Zvjezdice otpjevat će himnu Europske unije. Uz tradicionalni vatromet u ponoć slijedi i čestitka gradonačelnika Milana Bandića koji će zajedno sa sugrađanima odbrojavati posljednju minutu stare godine.

– Dobrodošli na najbolji novogodišnji tulum i autentičnu zagrebačku priču, u grad koji se ponosi svojom gostoljubivošću, otvorenošću, multikulturalnošću, multietničnošću, zaključio je gradonačelnik Bandić.