DOBRE VIJESTI IZ ISTRE – Još troje pacijenata izliječeno, ukupno 18

Još troje pacijenata zaraženih od koronavirusa izliječeno je u pulskoj Općoj bolnici čime je do sada u Istri izliječeno ukupno osamnaest osoba, izvijestio je u Stožer civilne zaštite Istarske županije

Još troje pacijenata zaraženih od koronavirusa izliječeno je u pulskoj Općoj bolnici čime je do sada u Istri izliječeno ukupno osamnaest osoba, izvijestio je u Stožer civilne zaštite Istarske županije.

U međuvremenu od ukupno 32 ispitana uzorka samo je jedan pozitivan na koronavirus, a radi se osobi koja je stigla iz Londona i bila je u samoizolaciji. Ukupno je tako u Istri do sada od COVID-19 zaražena 81 osoba, a tijekom srijede terenskim uzorkovanjem i na Odjelu za infektologiju pulske Opće bolnice Pula uzet je još 51 uzorak brisa koji su dostavljeni u laboratorij u Zagreb te će rezultati nalaza biti poznati tijekom dana.

Inače, danas je prema naputku Nacionalnog stožera civilne zaštite ponovno otvorena zelena tržnica u Puli, kako u središtu grada tako i na Verudi. Po riječima načelnika županijskog Stožera civilne zaštite Dina Kozlevca, osim u Puli od danas tržnice rade i u Rovinju, Poreču, Umagu, Bujama, Buzetu, Pazinu i Labinu te do sada, kako je naveo, nema većih problema.