Do kraja listopada predložite kandidate za Javna priznanja Općine Bistra

Općina Bistra početkom prosinca obilježava svoj dan, a tom prilikom svojim zaslužnim mještanima, udrugama i tvrtkama dodijelit će se priznanja
DSC03757

Općina Bistra početkom prosinca obilježava svoj dan, a tom prilikom svojim zaslužnim mještanima, udrugama i tvrtkama dodijelit će se priznanja. Kako bi ta priznanja došla u prave ruke, iz Općine Bistra pozivaju sve da svoje prijedloge dostave Odboru Općinskog vijeća za dodjelu javnih priznanja. Priznanja mogu biti godišnja nagrada, nagrada za životno djelo ili proglašenje počasnim građaninom Općine Bistra, a potvrđuje ih Općinsko vijeće. Načelnik dodjeljuje povelju, plaketu, medalju, zahvalnicu i diplomu.

Kako prepoznati potencijalnog dobitnika. Ako je na bilo koji način pridobio ili pridonosi promidžbi Općine Bistra u širim državnim ili inozemnim okvirima, na promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, umjetnosti, športa…, može dobiti nagradu Općine Bistra. Počasni građanin se postaje ako se promiču vrijednosti demokratskog društva, položaja i ugleda Općine te razvoj Općine. Povelje i plakete dodjeljuju se za uspjehe u poslovanju, razvoju Općine i unapređenje kvalitete življenja. Ostale nagrade mogu se zaslužiti za uzorne rezultate u radu, za donatorstvo i djelovanju na promidžbi Općine Bistra.

Prijedloge i obrazloženja možete dostaviti u Općinu Bistra do 29. listopada.

Bistra
Hrvatska
Općina
Ostalo
Zagrebačka županija