Dječji vrtić Vrbovec i dalje bez ravnateljice

Kao i proljetos, Upravno je vijeće za ravnateljicu potvrdilo Snježanu Prebežić, no Gradsko vijeće ju i ovoga puta nije potvrdilo
DSC_0945

Vrbovečko gradsko vijeće sinoć je odradili 24. sjednicu u ovom sazivu. Sjednica koja je trajala do kasno u noć, za neke je donijela nove probleme. Naime, ravnateljica Dječjeg vrtića Vrbovec ni iz drugog pokušaja nije imenovana.

Kao i proljetos, Upravno je vijeće za ravnateljicu potvrdilo Snježanu Prebežić, no Gradsko vijeće ju i ovoga puta nije potvrdilo. Većina izgleda nije postigla konsenzus, te je za ravnateljicu u zraku bilo nedostatnih pet ruku. Kako je istaknuo predsjednik Gradskog vijeća, Hrvoje Herček, Odbor za izbor i imenovanja dao je negativno mišljenje na donošenje odluke o imenovanju ravnateljice Dječjeg vrtića Vrbovec.

Jesu li ovo tek kratkotrajni poremećaji između vladajućih, i kako će se to odraziti na daljnji rad gradonačelnika Kralja, koji je na svoj rad od strane oporbe dobio dosta kritike kod podnošenja polugodišnjeg izvješća o radu, ali i rebalansa proračuna ostaje nam tek da vidimo. No, znakovito je to što je predsjednik Gradskog vijeća Hrvoje Herček nije podržao polugodišnje izvješće o radu gradonačelnika Kralja, a s dosta je kritike govorio i o radu komunalnog poduzeća kao i Darko Dananić.

Grad
Hrvatska
Politika
Vrbovec
Zagrebačka županija