Novi rukometni uspjeh

Dječaci Ivanić-Grada zaustavljeni u finalu, Metalac novi prvak Hrvatske

Metalac je u finalu slavio s 21:15
353822229_640603724761207_3682546157074921376_n

Do svog kraja došla je i posljednja ovogodišnja Završnica Prvenstva Hrvatske. Najbolji hrvatski rukometaši do 11 godina su rukometaši zagrebačkog Metalca, koji su u finalu su bili bolji od Ivanić-Grada 21:15, čiji su dječaci odigrali sjajan turnir i potvrdili kako se za budućnost rukometa u Ivaniću ne treba brinuti.

-Vjerovali smo da imamo priliku u finalu, ali nekoliko promašaja na početku utakmice gurnulo nas je u minus od starta i iako smo pokušavali do samog kraja nismo se uspjeli vratiti. Kad se osvrnemo na ova četiri dana u Poreču osjećamo samo ponos na sve ostvareno, na pozitivnu energiju koja je vladala u ekipi i na tribinama, a najviše smo ponosni na naše dečke koji su igrama i ponašanjem pobrali samo pohvale od svih sudionika završnice- poručio su iz kluba.

Treće mjesto osvojila je Viro-Virovitica koja je u borbi za broncu pobijedila PPD Zagreb rezultatom 24:23.

Ivo Ivaković izabran je u najbolju sedmorku turnira u koju su uz njega još uvršteni; Ivano Turkalj, Jure Kukić, Roko Alihodžić, Bernard Kirasić, Luka Zovko i Vito Zurunić. Najbolji pojedinci turnira su; najbolji strijelac Filip Topić (RK Hrvatski dragovoljac), najkorisniji igrač Ivica Zovko (MRK Metalac), najbolji obrambeni igrač Gabrijel Mandić (RK Viro Virovitica), najbolji trener Robert Papić (MRK Metalac).

Grad Zagreb
Ivanić-Grad
Sport