Povijesni demokratski izbori

“Dinamovo proljeće” s Velimirom Zajecom na čelu pobjednik Dinamovih izbora

11. ožujka konačni obračun - Barišić ili Zajec
Zagreb: Velimir Zajec glasovao je na izborima za Skupštinu Dinama Igor Kralj/PIXSELL

Lista “Dinamovo proljeće”, čiji je nositelj bivši kapetan Dinama Velimir Zajec, uvjerljivo je pobijedila na prvim izborima za skupštinu GNK Dinama, na kojoj je glasovalo 7111 od ukupno 13.025 članova.

“Dinamovo proljeće” osvojilo je 88.9 posto glasova, a lista “Dinamo iznad svih”, koju je predvodio Otto Barić, dobila je 11.1 posto glasova, objavljeno je na stranici Dinama. Objavljeno je i da je 381 glas bio nevažeći.

-Ovim putem čestitamo Velimiru Zajecu i listi “Dinamovo proljeće” na pobjedi u I. Izbornoj jedinici.Ujedno zahvaljujemo svim članovima GNK Dinamo koji su izašli na izbore i tako sudjelovali u demokratskom procesu velikog značaja za budućnost kluba- stoji u priopćenju Dinama.

Ovi ishodom 25 članova s pobjedničke liste će ući u skupštinu Dinama, a preostalih 35 članova skupštine odabrao je Izvršni odbor tajnim glasovanjem.

Kako se predviđa, Zajec će biti kandidat za predsjednika, te protukandidat sadašnjem čelniku Mirku Barišiću. O izboru predsjednika će javnim glasovanjem odlučiti novi saziv skupštine najkasnije do 11. ožujka.

-To će biti interesantna borba, nadam se da će biti gospodska kao i sve dosad. Izuzetno smo zadovoljni kako se sve dosad odvijalo, nadamo se da će se tako i nastaviti. Dinamo mora igrati kako je igrao dosad, to je zasluga svih ljudi u klubu, ali i nas navijača- kazao je u prvom obraćanju Zajec.

Grad Zagreb
Ostalo