Zaplavimo Zagreb!

Dinamo naslov prvaka slavi na Jelačić placu!

Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb!
ARHIVA – Nogometaši Dinama na Trgu bana Jelačića s navijačima proslavili naslov prvaka Hrvatske, 19.05.2007. Zeljko Hladika/PIXSELL

19.05.2007. godine…

Dan koji će ostati zapamćen kao zadnje veliko slavlje svih Dinamovaca na glavnom trgu našeg grada. Mnoge generacije su odrasle i nisu imale priliku doživjeti takvu proslavu koja je bila spektakularna. Upravo zato, nakon dugih 17 godina, vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo! U nedjelju slavimo Dinamovštinu i želimo zaokružiti ovu sezonu na najbolji mogući način! Neka 26.05.2024. bude dan kojim ćemo ispisati novu povijest našeg slavnog kluba, poručuju iz Dinama uoči nedjeljne utakmice protiv Rudeša.

Po završetku utakmice Dinamo – Rudeš iz kluba pozivaju sve kojima je stalo do Dinama da se zapute na Trg bana Josipa Jelačića i da zajedno s igračima proslave novi naslov prvaka!

-Pokažimo svima kaj je Dinamo i koliko ga volimo! Odmah po završetku ceremonije dodjele pehara, igrači će krenuti s Maksimira s otvorenim autobusom prema Trgu gdje ćemo svi zajedno zaokružiti jednu od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub! Očekuje vas koncert s gostima iznenađenja i trenuci koje ćemo pamtiti zauvijek! Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb! Vidimo se u nedjelju! Zaplavimo Zagreb!- stoji u pozivu GNK Dinamo.

Grad Zagreb
Sport