Dinamo na rasprodanom Maksimiru dočekuje Manchester City

Trener Nenad Bjelica i vratar Dominik Livaković najavili su posljednju utakmicu grupne faze Lige prvaka, između Dinama i Manchester Cityja, koja će se sutra od 18,55 sati igrati na rasprodanom Maksimiru.

-Sutra je utakmica u kojoj jedino što igra i što nas poboljšava je pobjeda pred našim navijačima za koje se nadamo da će ispuniti Maksimir i bodriti nas od početka do kraja. Bit će puno lakše biti ofenzivniji i pokušati iznenaditi protivnika koji je izuzetno jak i dobar. Oni su jedna od najboljih ekipa na svijetu. Bez obzira na to, Dinamo želi pobijediti, tako ćemo izaći na teren pa ćemo vidjeti što će biti- rekao je trener Bjelica na otvaranju konferencije.

Što se tiče ozljeda, situacija kod Dinama je ista; Leovac neće biti spreman za susret, Theophile i Perić su kažnjeni, dugo ozlijeđeni su Lešković, Andrić i Kulenović.

-Maksimalno smo fokusirani na ovu utakmicu, ovog protivnika, dat ćemo najbolje od sebe i pokušati pobijediti. Vidjet ćemo koliko će nam oni dozvoliti, puno ovisi o njima jer su izuzetno kvalitetna ekipa- poručio je Bjelica.

Vratar, Dominik Livaković, poručio je kako oni na terenu trebaju dati sve od sebe.

-To je uz naše navijače najbitnije. Bitno da idemo dalje, da slušamo opet himnu Lige prvaka, to svi mi želimo, kao i vi kao i navijači. Dat ćemo sve od sebe- kazao je Livaković.