"Pao" 29-godišnjak

Diler u torbici sakrivao drogu s ciljem daljnje preprodaje

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni radi daljnje preprodaje na za sada neutvrđen način, nabavio neutvrđenu količinu marihuane, hašiša i amfetamina s ciljem daljnje preprodaje
Šibenik: Razbojništvo u ljekarni u naselju Vidici Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni radi daljnje preprodaje na za sada neutvrđen način, nabavio neutvrđenu količinu marihuane, hašiša i amfetamina s ciljem daljnje preprodaje.

U petak, 1. ožujka u popodnevnim satima na parkiralištu trgovine na području Novog Zagreba, policijski službenici zatekli su osumnjičenog u posjedu 20 prozirnih paketića ispunjenih marihuanom ukupne težine oko 131,86 grama, zatim jednog grumena hašiša težine 1.01 grama, paketić ispunjen amfetaminom mase 1.01 grama te drobilicu, a što je nosio u okopojasnoj torbici.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 29-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Crna kronika
Grad Zagreb