Diler naletio na kontrolu prometa, iz auta bacio 170 grama speeda

Uz amfetamin pronađeno je i 32 grama marihuane te tri tablete MDMA-a
policija palica

Splitski specijalni i interventni policajci u ponedjeljak su zbog preprodaje droge uhitili 22-godišnjaka koji je, kada su zaustavili auto u kojem se vozio, kroz prozor bacio vrećicu s oko 170 grama amfetamina, dok 25-godišnjeg vozača terete za prometni prekršaj.

Iz policije su objavili kako 22-godišnjaka sumnjiče za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, nakon što su oko 18 sati pripadnici Jedinice specijalne i interventne policije Split izdali naredbu da se auto mora zaustaviti. Dok se zaustavljao, policajci su primijetili da je suvozač kroz prozor vozila bacio vrećicu, koja je pronađena i u njoj otkriveno oko 170 grama tzv. speeda.

Policajci su priveli i 22-godišnjaka i tri godine starijeg mladića koji je vozio zaustavljeni auto te nad njima pokrenuli kriminalističku istragu, kojom je uz amfetamin pronađeno i 32 grama marihuane te tri tablete MDMA-a. Istražen je i 25-godišnjak te utvrđeno da je vozio iako nije stekao pravo na samostalno upravljanje vozilom jer mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola, a nije ponovno položio vozački ispit.

Crna kronika
Hrvatska