DETALJI TRAGEDIJE KOD OGULINCA: Poginula dva brata i sinčić suvozača

Troje putnika, među kojima je bio i mališan vrtićke dobi, nažalost, podlegli su stravičnim ozljedama nakon što su ispali iz vozila
U prometnoj nesreći kod Velike Gorice poginule tri osobe Matija Habljak/PIXSELL

Tri osobe izgubile su život u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 17 sati u mjestu Ogulinec na velikogoričkom području. Prema dosad poznatim podacima, na Državnoj cesti 30 pod nerazjašnjenim okolnostima došlo je do slijetanja osobnog automobila koji je udario u betonski mostić te završio na krovu.

Troje putnika, među kojima je bio i mališan vrtićke dobi, nažalost, podlegli su stravičnim ozljedama nakon što su ispali iz vozila. Neslužbeno doznajemo da su poginula dva brata te sinčić suvozača, doznaje Jutarnji list.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije, a kako doznajemo, nesreći su najvjerojatnije kumovali sklizak kolnik i neprilagođena brzina stanju i uvjetima na cesti.

Promet navedenom dionicom obustavljen je te se odvijao autocestom 11 od prometnog čvora Lekenik do prometnog čvora Buševec.

Crna kronika
Grad
Hrvatska
Velika Gorica
Zagrebačka županija