DAVOR NAĐI O USPJEHU FOKUSA: Građani u nama vide istinsku promjenu!

FOKUS u Zagrebačkoj županiji ima gradonačelnika u Svetoj Nedelji, Svetom Ivanu Zelini, Dugom Selu, Samoboru te općini Križ

Davorin Višnjić/PIXSELL

Predsjednik FOKUS-a Davor Nađi rekao je kako je stranka nakon lokalnih izbora s osvojena četiri gradonačelnička mandata na čelu u gotovo polovici gradova u Zagrebačkoj županiji, istaknuvši kako je to uspjeh i velika stvar za mladu stranku, poput njihove.

Fokus nakon izbora ima četiri gradonačelnika, dva načelnika općina, 50 županijskih, gradskih i općinskih vijećnika, a Nađi ističe da je to dokaz da su ljudi prepoznali njihove politike od Čakovca i Slatine, preko Zagrebačke županije do Pirovca.

-U Zagrebačkoj županiji Fokus je na čelu u četiri od devet gradova što nas čini najjačom strankom u toj županiji, a nacionalno po broju gradonačelnika smo četvrta stranka. To je dokaz da građani u nama vide istinsku promjenu i nećemo ih razočarati- kazao je Nađi.

Ponosan je na to što jedina gradonačelnica u Zagrebačkoj županiji dolazi upravo iz njegove stranke. Riječ je o Petri Škrobot, 33-godišnjoj doktorici ekonomskih znanosti iz Samobora, koja je pobijedila u drugom krugu lokalnih izbora i time postala gradonačelnica Samobora.

-Petra je mlada i ambiciozna osoba koja će Samoboru dati novi ritam grada. Vjerujem kako će ostvariti sve za što smo se zalagali, a to su primjerice stvaranje pozitivne poslovne klime, transparentan gradski proračun, poboljšati javni prijevoz i infrastrukturu i drugo- rekao je Nađi te zaključio kako će im fokus i dalje biti na transparentnosti, manjem poreznom i regulatornom rasterećenju, privlačenju investicija i stvaranju kvalitetne poduzetničke klime.