Darivanje obitelji u potrebi

Izletište Petek i Hotel Sport su darivali tri socijalno ugrožene obitelji s područja Ivanić-Grada, Općine Križ i Općine Kloštar Ivanić. Darivana je po jedna obitelj s područja ovih triju jedinica lokalne samouprave, a paketi su sadržavali tradicionalni uskrsni doručak, slastice i poklone za najmlađe članove obitelji.

U ime Izletišta Petek i Hotela Sport darivanju su prisustvovali direktorica Petek-Toursa Ivana Tomaš, voditeljica Hotela Sport Sunčica Karić i voditelj marketinga Luka Klun, uz terensku potporu volonterke Gradskog društva Crvenog križa Đurđice Grganje. Obitelj koje su darivane u nepovoljnom su socijalnom stanju, te su odabrane na prijedlog ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Ivanić Grad Ivane Bajt.

-Darivanje po jedne socijalno ugrožene obitelji s područja Ivanić-Grada, Općine Križ i Općine Kloštar Ivanić je prije svega humana, ali i simbolična, gesta kojom puno činimo za one kojima je to potrebno. Nadamo se da ćemo ovom gestom potaknuti i druge ugostitelje s ovih područja da nam se pridruže u sljedećoj ovakvoj prigodi koja umnogome olakša situaciju u obiteljima koje si to ne mogu priuštiti- izjavila je Ivana Tomaš, direktorica tvrtke Petek Tours d.o.o..