Darijo Prelec predsjednik, a Saša Dilber zapovjednik DVD-a Paukovec

Održana izborna Skupština DVD-a Paukovec

Protekle subote po svim epidemiološkim pravilima održana je 96. izborna Skupština DVD-a Paukovec, na kojoj su između ostaloga podnesena sva izvješća o radu društva u protekloj 2020. godini.

Unatoč pandemiji, bila je to još jedna aktivna godina, u kojoj su vatrogasci Paukovca odradili osam intervencija, također odradili su i rajonsku vježbu, kao i smotru VZG-a Sveti Ivana Zelina.

-Osim toga odradili smo devet radnih akcija, održano je jedanaest raznih sjednica Upravnog odbora, Zapovjedništva i Nadzornog odbora. Uredili smo i raspelo u Paukovcu, a redovito smo održavali spremnost operative te vozila i opreme- stoji u izvješću DVD-a Paukovec.

Na subotnjoj Skupštini doneseni su plana rada i financijski plan za 2021. godinu te je izabrano novo rukovodstvo DVD-a Paukovec na petogodišnji mandat. Za predsjednika je izabran Darijo Prelec, a za zapovjednika Saša Dilber. Uz njih dvojicu novi Upravi odbor čine; tajnik Igor Bunčić, dopredsjednik Danijel Kocek, dozapovjednik Mihael Pavić, blagajnik Mladen Blažic te član Upravnog odbora Tony Poldrugač. Između ostaloga izabrano je i Zapovjedništvo, Nadzorni odbor te Sud časti.