DANIEL ZAGORAC, predsjednik NK Turopoljac: Idemo dalje s istim ciljem, a to je pobjeda u svakoj utakmici!

S predsjednikom Turopoljca rezimirali smo tri uvodna kola, u kojima je momčad ostvarila maksimalan učinak

Poslije tri odigrana kola Jedinstvene županijske lige, NK Turopoljac jedini je klub sa stopostotnim učinkom. Trupe Marka Pancirova redom su rušile Rakov Potok, Naftaš Ivanić te proteklog vikenda, nova u ligi Kupu iz Pokupskog.

-Turopoljac je uspješan kao i njegov predsjednik, pa je pobijedio sva tri protivnika na startu prvenstva. Drago mi je da je naš mladi Tomislav Šutalo, igrač ponikao u Turopoljcu, postigao prvi gol za Turopoljac u ovom prvenstvu- istaknuo je predsjednik kluba s Kneja, Daniel Zagorec koji itekako ima razloga za slavlje i zadovoljstvo, jer nedavno je postao i ponosnim ocem malenog Davida.

-Protiv Kupe je bilo teže nego smo očekivali, ali vjerojatno je umor napravio svoje. No, nema razloga za brigu, čestitam dečkima na borbi i pobjedi i na prvoj poziciji. Idemo dalje- kaže Zagorec, kojeg smo pitali što i kako dalje;

-Idemo dalje s istim ciljem, a to je pobjeda u svakoj utakmici! Znamo da to neće biti lako, da će svi “gristi” protiv nas, a znamo i da ima puno kvalitetnih ekipa u ligi, tako da nam predstoji teški boj u svakoj utakmici. Vjerujem da će se dečki u subotu na gostovanju u Križu opet biti na visini zadatka. Sloga je dobra ekipa, ali ako ćemo mi biti pravi, ne bojim se za rezultat. Na kraju krajeva, i porazi su sastavni dio sporta, zar ne?- zaključio je predsjednik Turopoljca, Daniel Zagorec koji je još jednom čestitao dečkima na ostvarenom u dosadašnjem dijelu prvenstva.