Damir Tomljenović: Kada će se završiti asfaltiranje prometnice koja prolazi kroz Bunjane

majzec

Mnoge općine nezadovoljne su stanjem županijskih prometnica na svome stanju, a upravo je to bio i fokus pitanja vijećnika HDZ-a Damira Tomljenovića na jučerašnjem Aktualnom satu Skupštine Zagrebačke županije. Vijećnika Tomljenovića zanimao je završetak radova na Županijskoj cesti 3124 koja prolazi kroz Bunjane. Naime, na dionici prometnice u dužini od 4 500 metara, asfaltirano je 2 500 metara, dok je neasfaltirano ostalo 2 000 metara.

-Bilo je rečeno, obećano i dogovoreno da će do kraja godine i nastavak biti. Nakon toga je rečeno da će se ostatak asfaltirati kada dođe ljepše vrijeme, stoga moje pitanje glasi kada se planira završiti taj dio prometnice- upitao je vijećnik Tomljenović.

Odgovor je dao ravnatelj Županijske uprave za ceste Zdenko Majzec koji je istaknuo kako mu je poznat problem asfaltiranja završetka ove dionice prometnice.

-Ostala je još 2 000 metara, te smo u našem planu za 2018. godinu predvidjeli sredstva za asfaltiranje. Raspisujemo natječaj za tu vrstu posla, te kada dobijemo izvođača radova za to asfaltiranje odradit ćemo i taj preostali dio koji nismo završili- rekao je Majzec.

Hrvatska
Ostalo
Zagrebačka županija