Damir Hrdas postaje član SDP-a

Klubu SDP-a u Skupštini Zagrebačke županije pridružio se županijski zastupnik Damir Hrdas, koji je ujedno potpisao pristupnicu za ulazak u SDP. Hrdas je bio dio tima pobjedničke koalicije koja je na izborima 2017. godine osvojila izvršnu vlast i većinu u Skupštini Zagrebačke županije, a predstavljao je stranku Laburisti Hrvatske čiji je bio višegodišnji predsjednik podružnice Zagrebačke županije.

-Svoj rad i zalaganje za boljitak Zagrebačke županije želim nastaviti kroz SDP, jer smo uostalom i zajednički nastupili na izborima i radili na programu razvoja Zagrebačke županije. Smatram da je SDP unatoč političkoj trgovini HDZ-a i HNS-a kojim je došlo do promjene odnosa u skupštini Zagrebačke županije, ostao dosljedan u svojim ciljevima i kontinuirano radi na unaprjeđenju života građana u Zagrebačkoj županiji. S kolegama iz SDP-a sam cijelo ovo vrijeme odlično surađivao i drago mi je da sada to mogu nastaviti i na formalan način– izjavio je Damir Hrdas.

Dolazak Damira Hrdasa u redove SDP-a pozdravio je i predsjednik županijske organizacije SDP-a i saborski zastupnik Mihael Zmajlović.

-SDP predano radi u Zagrebačkoj županiji. Bez obzira na okolnosti trgovine koja je postala dio političke svakodnevice, mi u SDP-u se zalažemo za ciljeve i program koji smo predstavili tijekom izbora i borimo se za bolji život gradova i općina unutar Zagrebačke županije. Ljudi prepoznaju iskren rad i pristup politici koju SDP zagovara i provodi pa ne čudi da SDP dobiva. Najveću podršku u posljednjih nekoliko izbornih ciklusa i u kontinuiranom je rastu. Drago mi je da nam pristupaju i novi članovi i u tom smislu pozdravljam i dolazak Damira Hrdasa, kolege s kojim smo odlično i dosad surađivali. Na prošlim smo izborima pokazali rezultat i uvjeren sam da ćemo na sljedećim izborima vratiti ono što nam je ukradeno te zaustaviti ovu agoniju nečinjena i sitnog pogodovanja koju HDZ trenutno provodi u Zagrebačkoj županiji- istaknuo je Zmajlović.