DAMIR GRLIĆ, trener NK Bistra: Uvijek je lijepo kada se pobijedi, vjerujem kako ćemo i dalje igrački i momčadski rasti

Nakon utakmice u Dugom Selu, porazgovarali smo s trenerom Bistre Damirom Grlićem

Nogometaši Bistre savladali su u prijateljskom susretu u Dugom Selu istoimenog domaćina s 3:1 golovima Šturlana, Matoševića i Grozdeka. Bistra je svih 90. minuta odigrala s najjačim sastavom, dok će uvjetno rečeno drugih jedanaest sutra igrati protiv Sutle Laduča.

-Mogu biti prezadovoljan kada se pobijedi, jer to je veselje i sreća. Ono što mene veseli je to što smo igrali protiv dobrog protivnika koji je pokazao protiv drugoligaša i prvoligaša da zna igrati nogomet, a to potvrđuju i pobjede u tim susretima. Ono što mi pokušavamo raditi na treninzima to nam prolazi i na utakmicama, a to je ono što raduje. Pokušali smo igrati nogomet kroz sve tri zone i to nam je dobro prolazilo, imali smo mirnoću na njihovu agresivnost i uspjeli smo izdominirati kroz igru i na kraju zabiti lijepe golove- o utakmici će trener Bistre Damir Grlić, koji je zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema.

-Pripreme teku super. Dečki su jako dobri, karakterni prije svega; šute i rade najbolje što mogu. Ono što me raduje je da oni uživaju u tome što rade. Za sada nam sve ide prema naprijed, dobro izgledamo u utakmicama, a vidjet ćemo kako će sve to izgledati u prvenstvenim utakmicama- kaže nam Grlić, čije igrače uz susret protiv Sutle-Laduče do prvenstvenog starta očekuje dvoboj protiv Zagorca, 21. kolovoza.

Novu trećeligašku sezonu Bistra otvara domaćom utakmicom protiv Maksimira.

-Ambicija nam nije napad na prvo mjesto, jer teško da se možemo boriti s klubovima koji su uložili puno više u svoje momčadi. Naša ambicija uvijek će biti da što bolje radimo na svakom treningu kako bi se individualno i momčadski podigli. Na utakmici ćemo uvijek dati sve od sebe da pobijedimo i budemo što bolji, a onda ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti- zaključio je trener Bistre.