Damir Grlić poveo nogometaše Gorice u prvoligašku avanturu

Iako je okupljanje i početak novog nogometnog prvoligaša iz Velike Gorice bio najavljen za početak tjedna, zbog iznenadnog odlaska dojučerašnjeg trenera Ivana Preleca u Poljsku gdje se pridružio stožeru Deana Klafurića koji je s Legijom osvojio dvostruku krunu, početak je bio prolongiran za danas. Igrače je na prvi trening izveo pomoćni trener Damir Grlić koji je s dvadeset okupljenih igrača odradio i prvi trening.

Od prošlosezonskog igračkog kadra na današnjem okupljanju bili su; Kahlina, Veriga, Žutić, Špičić, Čagalj, Mčedešvili, Ljubisavljević, Zenko, Dvorneković, Maslowski, Matošević i Marina, kojima se priključilo i nekoliko igrača HNK Gorice II, povratnik s posudbe iz Kurilovca Čurek, te za sada jedini novi igrač Zwolinski. Goricu su za sada napustili; Luka Sedlaček, Antonio Krsnik, Luka Smoljo, Marko Muhar, Victor Astafei, Henrik Ojamaa, Leon Šipoš, Hrvoje Humeljak, Petar Klenović, Damir Milanović te kapetan Hrvoje Jančetić.

Kako se moglo čuti iz kluba za sredinu sljedećeg tjedna najavljuju službenu konferenciju na kojoj će se javnosti obratiti vodstvo kluba. Hoće li uz njih biti i novi trener pokazat će naredni dani u kojima bi se i taj gorući problem goričkog prvoligaša trebao riješiti.