ČESTITKA ZA DAN OPĆINE – Vjerujemo da ćemo i ovog puta zajedno sve prebroditi i nastaviti zajedničkim snagama graditi Igrišće, Jakovlje i Kraljev Vrh

Općinsko vodstvo uputilo je čestitku povodom Dana Općine Jakovlje i Dana hrvatskih branitelja Općine Jakovlje

Općina Jakovlje, smještena na krajnjem zapadu Zagrebačke županije na granici s Krapinsko-zagorskom županijom, trebala je jučer proslaviti Dan općine i Dan hrvatskih branitelja Općine Jakovlje. Nažalost, zbog već poznate situacije s epidemijom koronavirusa, obilježavanje je izostalo, no načelnica Sanja Borovec i njezin zamjenik Mario Hlad, uputili su svim mještanima prigodnu čestitku koja zrači optimizmom.

„U ovo izazovno vrijeme kada se čitav svijet susreće s neizvjesnošću i dok se svatko od nas i svi zajedno nastojimo nositi s teretom trenutno rijetko viđenog u ljudskoj povijesti, svima nama je više nego ikad prije potrebno zajedništvo i razumijevanje.

Vjerujemo da ćemo i ovog puta zajedno sve prebroditi i nastaviti zajedničkim snagama graditi Igrišće, Jakovlje i Kraljev Vrh s optimizmom, vjerom i nadom u još bolje sutra, a u cilju sveopćeg napretka naše općine i rastućom kvalitetom življenja svih naših mještana, svakog pojedinog naselja.

Svim mještanima naše općine, u ime predstavničke vlasti, izvršne vlasti, Jedinstvenog upravnog odjela Općine Jakovlje upućujemo iskrene čestitke povodom Dana Općine Jakovlje i Dana hrvatskih branitelja Općine Jakovlje te Vam želimo puno zdravlja i strpljenja da u ovim vremenima ostanemo zajedno, ali i ostanimo doma kako bi odgovornim ponašanjem očuvali svoje zdravlje i zdravlje drugih.“