CBF Prestige Tupek Auto i DC Grzela Futura Dental pobjednici HVIDRA-e

DSC_2720

Spušten je zastor na 26. izdanje HVIDRA-inog malonogometnog turnira koji je uz sudjelovanje 42 seniorske te 14 veteranskih momčadi odigran u Velikoj Gorici. 

Pobjednicima su postali CBF Prestige Tupek Auto kod seniora te DC Grzela Futura Dental koja je tako obranila naslov osvojen prošle godine. U seniorskom finalu CBF Prestige Tupek Auto slavio je s 5:2 protiv sastava Staklo Matića CB Absolute. Pobjednik je odlučen u posljednje dvije minute u kojima je zagrebačka momčad preko Gavrić- Tomića, V. Jurića i Grgića riješila pitanje pobjednika. Prije toga za pobjedničku su momčad strijelci bili Majić i J. Jurić, dok su strijelci za poražene bili Mostarlić i Toš. Treći su bili igrači Centroplimont Dubeca UTD, a četvrti CB Kod Rojca.

DC Grzela Futura Dental u finalu veterana s 2:1 savladala je „zubare“ SC Flegar Splat Tepea. Golovima Smolčića i Cebocija branitelji naslova poveli su s 2:0, a poraz Flegara ublažio je Miljković.

Nažalost, završni dan nitko neće pamtiti po rezultatima već po nekorektnom ponašanju Staklo Matića CB Absoluta čiji su igrači zbog istovremenog igranja u finalu turnira u Vrbovcu kasnili u Veliku Goricu više od pedeset minuta čime je odigravanje finalne utakmice bilo dovedeno u pitanje. Srećom, nezapamćeni skandal izbjegnut te je finale s velikim zakašnjenjem odigrano pred tek stotinjak gledatelja.

Hrvatska
Sport