Budućnost u Rugvici

34a8b2917baf842126ae02b0152a473f_XL

Mlađe kadetkinje ŽRK Rugvice sudjelovat će ove subote na jakom turniru pod organizacijom RK Sesvete Agroproteinka koji će im poslužiti kao odlična priprema za nadolazeću Završnicu prvenstva Hrvatske koja će se održati u Poreču od 13. Do 15. svibnja. Sudjelovanjem na ovom pripremnom turniru mlade Rugvičanke još jednom su potvrdile kako već godinama kvalitetno treniraju i ostvaruju odlične rezultate uz najveće ekipe i klubove hrvatskog ženskog rukometa.

Rugvica će ovog vikenda biti domaćin i ekipi Budućnosti, prvaku Crne Gore čija se seniorska ekipa natječe u Ligi prvaka koju je u više navrata i osvojila. Iznimno je ovo priznanje rugvičkom ženskom rukometu i cijeloj općini Rugvica koja će imati priliku ugostiti jednu od najboljih ženskih ekipa na ovim prostorima. Na turniru uz Rugvičanke sudjeluju još tri ekipe; Budućnost, Lokomotiva i Sesvete Agroproteinka te će se u subotu u Rugvici odigrati tri pripremne utakmice.

-Ovim putem pozivamo sve ljubitelje rukometa da nam se pridruže na ovom velikom sportskom događaju za našu općinu i ženski sport u Rugvici. Iznimna nam je čast što imamo priliku sudjelovati na ovom jako turniru te se ovim putem zahvaljujemo Sesvete Agroproteinka na pozivu. Ovaj pripremni turnir održat će se u našoj školskoj dvorani uz potporu općine Rugvica i načelnika Mate Čička koji su prepoznali važnost i veličinu ovog sportskog događaja- poručili sui z Ženskog rukometnog kluba Rugvica.

RASPORED UTAKMICA
16,00 ŽRK RUGVICA – RK BUDUĆNOST
17,15 RK SESVETE AGROPROTEINKA – ŽRK RUGVICA
18,30 RK SESVETE AGROPROTEINKA – RK BUDUĆNOST

Hrvatska
Sport