Branitelji Marije Gorice održali Skupštinu

Udruga branitelja Općine Marija Gorica održala je redovnu godišnju skupštinu za 2020. godinu

Udruga branitelja Općine Marija Gorica održala je redovnu godišnju skupštinu za 2020. godinu. Iako je već pola godine iza nas, zbog pandemije COVID-19 i epidemioloških mjera skupština nije održana u redovno vrijeme, a iz istog razloga udruga je u 2020. godini imala nešto manje aktivnosti.

Iako su aktivnosti svedene na minimum, udruga je sudjelovala u svim općinskim manifestacijama koje su se uspjele održati. Krajem godine priključili su se humanitarnoj akciji za potresom razorena područja. Uspjeli su kupiti i laptop za potrebe udruge te je nekoliko članova prošlo tečaj informatike.

Planovi za ovu godinu ponovno su skromni, jer vrijeme je nepredvidivo zbog pandemije, ali redovne manifestacije s Općinom Marija Gorica planiraju se. Također se priprema otkrivanje spomen obilježja na goričkog trgom, na što je ponosna i načelnica Općine Marija Gorica Marica Jančić. Obratila se okupljenim braniteljima i zahvalila im se na predanom radu i pomoći na svim manifestacijama kako prošle godine, tako i prijašnjih.