Bračni par Bukovinski proslavio 50 godina, a Mufić 60 godina braka

Održana Skupština Podružnice umirovljenika Šenkovec
334913548_918801909151322_9047752394146619122_n

Podružnica umirovljenika Šenkovec održala je redovnu izvještajnu Skupštinu. Gosti na Skupštini i članovi Podružnice izvješće o radu i plan za ovu godinu dobili su na stolovima pa se nakon otvaranja Skupštine i pozdrava gostiju odmah moglo krenuti u raspravu.

Članovi šenkovljanske podružnice nisu imali primjedbi pa se brzo pristupilo i prihvaćanju odluka koje su usvojene jednoglasno. Treba istaknuti kako se tijekom prošle, još uvijek dijelom pandemijske godine, najviše pozornosti posvetilo obilasku bolesnih članova kojima su predani prigodni pokloni, a članovima obitelji preminulih članova uručena je novčana pomoć. Zajedno s ostalim podružnicama članovi su putovali na izlete, a sudjelovali su i na druženjima u organizaciji Udruge umirovljenika Općine Brdovec.

Za ovu godinu plan se nije značajno mijenjao, a predsjednik Gašparinčić podsjetio je kako se u Klubu umirovljenika u Brdovcu svakodnevno mogu družiti i da bolje iskoriste tu mogućnost. Ovo je bila i prilika da se prigodnim poklonima darivaju supružnici koji su proslavili 50 godina braka, Mirjana i Nikola Bukovinski, te 60 godina braka Katica i Stjepan Mufić.

Brdovec
Događanja
Hrvatska
Općina
Zagrebačka županija