Borilački spektakl pod otvorenim nebom još jednom oduševio

U Parku dr. Franje Tuđmana sinoć je održana šesta po redu Noć borilačkih sportova na kojoj su se velikom broju posjetitelja predstavili gorički klubovi koji njeguju jednu od borilačkih vještina.

Publika je vidjela nastupe Judo kluba Pinky, Karate kluba Velika Gorica, Karate kluba Centar, Taekwondo kluba Velika Gorica, Boksačkog kluba Velika Gorica, Judo kluba Kokica, a premijerni nastup pred mnogobrojnim posjetiteljima imali su i članovi Judo kluba za osobe s invaliditetom Fuji.

-Velika Gorica je uz Zagreb jedini grad u Hrvatskoj koji ima tri prvoligaša u najjačim sportovima, nogometu, košarci i rukometu. Ova večer je dokaz, kako uz jake momčadske sportove, nismo zapostavili niti naše borilačke klubove- kazao je gradonačelnik Dražen Barišić, a ponosan organizacijom još jedne Noći borilačkih sportova bio je zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, koji je ujedno i predsjednik organizacijskog odbora.

-Ponosan sam i sretan kada vidim ovoliko posjetitelja. To je potvrda da naše sportašice i sportaši, kao i borilački klubovi rade odličan posao, da promoviraju i prezentiraju Veliku Goricu u sjajnom svjetlu, kako na međunarodnim, tako i na domaćim natjecanjima– rekao je Kolarec.

Vrhunac večeri bio je nastup boksača Ivice Bačurina koja je bez problema svladao svoga protivnika iz Bosne i Hercegovine, nokautiravši ga u trećoj rundi.

-Tu su bili svi moji klinci, doveli su prijatelje iz razreda. To mi je najbitnije, to me ispunjava, uz ono materijalno što moraš imati da preživiš, to je što na tu djecu ostavljaš dobar dojam i povlačiš ih za sobom na neki dobar put i to mi je dovoljno–nakon borbe će Bačurin koji je uvijek volio boksati pred domaćom publikom.

Iznenađenje za sve posjetitelje bio je spektakularni vatromet te koncert Pravila igre, a kako je bilo na još jednoj Noći borilačkih sportova pogledajte u GALERIJI.