Bahra stiže u novi reality show: Za njezinu naklonost borit će se petero muškaraca

Show će biti hrvatska verzija 'Five Guys a Week' na britanskom Channelu 4 postala je popularna u kratkom roku, a Bahra kao glavna zvijezda sigurno neće razočarati gledatelje

RTL.hr

Poznata kandidatkinja hrvatskih reality showova, Bahra Zahirović ponovno će se okušati u potrazi za ljubavi, ali će ovog puta biti jedina žena, a za njezinu naklonost će se svi boriti.

Bahra je postala poznata gledateljima nakon sudjelovanja  u showu ‘Ljubav je na selu’ nakon kojeg se pojavila u još nekoliko emisija. Nije uspjela naći ljubav, pa se odlučila okušati u novom showu u kojem će živjeti s pet muškaraca tjedan dana.

– Ponovno sam se našla u novom showu. Veoma se ponosno i ispunjeno osjećam, netko se, malo za promjenu, bori za moje srce. Nije to uopće loše – ispričala je Bahra za Slobodnu Dalmaciju.

Show će biti hrvatska verzija ‘Five Guys a Week’ na britanskom Channelu 4 postala je popularna u kratkom roku, a Bahra kao glavna zvijezda sigurno neće razočarati gledatelje.

Pet muškaraca i Bahra živjet će zajedno tjedan dana, a kroz razne situacije, spojeve i eliminacije Bahra bi trebala pronaći pravu ljubav.

Od muškaraca koji će s njom provesti tjedan očekuje da budu džentlmeni, privlačni, pozitivni i dobrih namjera.

Kako kaže, situacija u kojoj je našla joj je nova i neobična:

– Odlučila sam da ću biti stvarno iskrena i otvorena, paziti da budem što kulturnija, finija, pristupačnija, kao jedna žena koja očekuje takve muškarce oko sebe – rekla je.