Andrija Rotim novi predsjednik Mladeži HDZ-a Velika Gorica

U Gradskoj vijećnici Grada Velike Gorice sinoć su održani redovni unutarstranački izbori Mladeži HDZ-a. U prepunoj dvorani, jednoglasno je za novog predsjednika Mladeži HDZ-a Velika Gorica izabran Andrija Rotim.

Tu funkciju preuzeo je od dosadašnjeg dugogodišnjeg predsjednika Tomislava Landeke koji je jučer uz detaljno i iscrpno izvješće o radu na poklon od predsjednika Gradskog odbora HDZ-a i zamjenika gradonačelnika, Krešimira Ačkara te predsjednika Županijskog odbora HDZ-a i gradonačelnika Dražena Barišića, dobio zahvalnicu i priznanje za podršku i suradnju te postignute rezultate u mandatu predsjednika Mladeži HDZ-a. Tomislav Landeka zahvalio se svim članovima Mladeži na dosadašnjoj suradnji i lavovski odrađenim poslovima u proteklom mandatu. U svom emotivnom izlaganju, za kraj je naglasio kako ovo nije njegovo zbogom, već doviđenja do novih pobjeda i bolje Hrvatske.

Novoizabrani predsjednik, Andrija Rotim s govornice se zahvalio na ukazanom povjerenju za ovu časnu funkciju, kao i na velikom odazivu te je istaknuo kako se nada da će svi novoizabrani kao i svi članovi Mladeži imati uspješnu suradnju koju će prije svega temeljiti na prijateljstvu i naravno na radu i zajedničkim akcijama.

-Pozivam sve prisutne da se aktivno uključe u rad Mladeži, da pozovete svoje prijatelje kako bi svi zajedno radili za dobrobit stranke na idućim izborima koji su pred nama, a na kraju, naravno i za dobrobit našeg grada Velike Gorice. Sačuvajmo zajedno titulu najplavijeg grada u Republici Hrvatskoj i neka nas sve skupa čuva dragi Bog- poručio je za kraj Andrija Rotim.