11. Plava noć HDZ-a u Rugvici

Andrej Plenković u Rugvici: Nasuprot nas stoji Milanović, jedan od najgorih premijera

Nakon što je u srijedu u Hrušćici nazočio prezentaciji projekta Hrvatskih voda na rekonstrukciji više od 7 kilometara savskog nasipa, a zatim se u Oborovu družio s lovcima, premjer Andrej Plenković posjetio je i u subotu općinu Rugvica
DSC_3624

U finišu predizborne kampanje za parlamentarne izbore po jedanaesti puta Općinska organizacija HDZ-a Rugvice organizirala je Plavu noć, koja je uz simpatizere stranke okupila i brojne mještane, a poseban gost bio je premijer Andrej Plenković, predsjednik HDZ i nositelj njihove liste za 1. izbornu jedinicu.

Aktualni premijer zahvalio se načelniku Čičku i pohvalio njegovo uspješno vođenje općine.

-Rugvica je jedno malo čudo. Napravili ste sjajan posao. Prepoznatljivi ste ne samo u Zagrebačkoj županiji nego u cijeloj Hrvatskoj, jer nema te velike kompanije koju niste privukli na svoj teritorij. Rastete, gradite, požrtvovni ste i baš pokazujete onu snagu koju mi želimo projicirati na cijelu Hrvatsku, a to je ljudi kojima se nije teško rano ustati i raditi do kasno. Ovdje se upravo vidi to zalaganje za svoju općinu u Hrvatsku. Čestitam vam iskreno- kazao je Plenković i ponovio kako su ovi izbori itekako važni za smjer Hrvatske.

-Ovi izbori predstavljaju odabir između politike stabilnosti, kontinuiteta, razvoja, najveće zaposlenosti ikad, najniže nezaposlenosti, visokog gospodarskog rasta, rasta BDP-a, aktivnosti i investicija u svim mogućim segmentima gospodarstva i u svim mogućim krajevima Hrvatske te pozicioniranja Hrvatske na karti Europe kao odgovorne i utjecajne zemlje koja kod velikih i ključnih principijelnih pitanja uvijek ima prave odabire. Nasuprot nas stoji Milanović, koji je bio jedan od najgorih premijera, ja bih rekao i najgori ni s kakvim rezultatima u razdoblju od 2012. do 2015. Mi na ovim izborima kao narod ne smijemo dopustiti takav rizik, ne smijemo otkliziti sa smjera i položaja za koji se zalagao naš predsjednik i za koju su se borili naši branitelji. Upravo zbog toga smiješno je slušat Milanovića koji govori kako je u Hrvatskoj velika katastrofa i da nas samo on može izvući na pravi put- poručio je predsjednik HDZ-a i pozvao sve da u srijedu bez obzira na ankete izađu na izbore i podrže listu HDZ-a.

-Odigrajmo sportskim rječnikom ovu utakmicu kao da gubimo 20 razlike. Postavimo se sportski da nikome nećemo pustiti, da ćemo do kraja pokazati inat, ozbiljnost, energiju i da ćemo u srijedu svi izaći na izbore i podržati listu HDZ-a u I. izbornoj jedinici te da ćemo u Zagrebu, Velikoj Gorici i ovih pet općina biti uvjerljivi pobjednici, kao što ćemo to biti u cijeloj Hrvatskoj- zaključio je svoje obraćanje predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

Politika
Rugvica