ANA LENARD, najbolja sportašica ZG županije: Ostaje žal za nastupom na Olimpijskim igrama, no okrećem se novim izazovima

Samoborka Ana Lenard u vitrine je pospremila još jednu titulu najbolje sportašice Zagrebačke županije
DSC_7359 (Custom)

Samoborka Ana Lenard u vitrine je pospremila još jednu titulu najbolje sportašice Zagrebačke županije. Novo priznanje, uručeno joj je na prigodnoj svečanosti u Svetom Ivanu Zelini.

Prošle godine Ana Lenard još jednom je potvrdila primat najbolje karatistice u Hrvatskoj osvojivši državni naslov, dok je s reprezentacijom Hrvatske osvojila treće mjesto na Prvenstvu Europe u ekipnoj konkurenciji, pri čemu je upravo Ana bila najuspješnija članica ekipe.

-Nagrade mi osobno znače puno, jer to je onaj završni pokazatelj da nam je sezona bila uspješna i da smo se dobro pripremili za te rezultate, jer bez rezultata nema niti ovih nagrada- kaže nam Ana, koja je bila kapetanica reprezentacije na Europskom prvenstvu.

-Ponosna sam na postignuti rezultat, jer sam odradila jedne od svojih najboljih mečeva. Bilo je dobro, sada idemo dalje- ističe Ana, koja je ove godine odlučila uzeti mali predah.

-Iza nas je izazovna i iscrpna godina u kojoj smo imali jako puno natjecanja. Odlučila sam sada malo odmoriti, a moj fokus i cilj su Mediteranske igre- otkriva Ana, koja lani nažalost nije uspjela u svom cilju da izbori i nastup na Olimpijskim igrama, zbog čega je ostala mala žal.

-Žal ostaje. Trebalo se nakon svega oporaviti od toga. Odradili smo sve na najvišoj razini, no za neke je stvari potrebno malo više sreće, a ja ovoga puta toga nisam imala- zaključila je za kraj najbolja sportašica Zagrebačke županije Ana Lenard.

 

Grad
Hrvatska
Intervju
Samobor
Zagrebačka županija