Aktivno ljeto za velikogoričke taekwondoiste

Ema Bakula deveta na Svjetskom prvenstvu u Bugarskoj, Sara Habijančić trenutno sedma na WTE rang listi, održan 11. Ljetni kamp u Tuhelju
Ljetni kamp 2022

Prvi dio sezone za TKD Velika Gorica bio je itekako uspješan, jer osvojene su medalje na svim državnim prvenstvima. Osim toga Ema Bakula okitila se naslovom državne prvakinje i ostvarila plasman na kadetsko Svjetsko prvenstvo na kojem je u konačnici zauzela deveto mjesto.

-Naša juniorka Sara Habijančić uspješno je „lovila“ bodove na WTE rang listi kroz turnire iz G serije WT grand prix turnira na kojima je osvojila tri srebra i jednu broncu te se trenutno nalazi na sedmom mjesto rang ljestvice najboljih juniorki. Plan je završiti godinu u top 10 kako bi se ostvario kriterij za ulazak u razvojni program perspektivnih sportaša HOO-a- navodi trener Igor Matić i ističe kako je iza kluba odlična polusezona.

-Moramo napomenuti da Emu još čeka i nastup na kadetskom Europskom prvenstvu krajem studenoga na Malti.

Klub je i ove godine po jedanaesti puta organizirao Ljetni kamp u Termama Tuhelj, na kojem je sudjelovalo 35 sportašica i sportaša.

-Kamp je kao i svake godine prošao u odličnom raspoloženju s puno treninga, druženja, zabave i raznoraznih aktivnosti. U nastavku sezone koja nas očekuje čeka nas puno izazova i nadamo se kako ćemo iste savladati na najbolji mogući način- zaključuje Matić.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija