Nakon 10 godina povijest se ponavlja

Ulaznice za Lisinski opet planule. Stiže i treći koncert Tomislava Bralića i klape Intrade!

Tomislav Bralić i klapa Intrade rasprodali su dva koncerta u Lisinskom i najavili treći 9. prosinca
Vela Luka: Koncert Klape Intrade u sklopu manifestacije “Trag u beskraju” Zvonimir Barisin/PIXSELL

Nakon što su rasprodali koncerte 7. i 8. prosinca u Lisinskom, Tomislav Bralić i klapa Intrade zbog velikog interesa publike najavljuju i treći koncert! Dodatni koncert održat će se 9. prosinca, pružajući zagrebačkoj publici još jednu priliku da uživa u nezaboravnoj klapskoj glazbenoj večeri.

Nakon 10 godina povijest se ponavlja

-Nakon deset godina Lisinski nas ponovno zove! Prošlo je deset godina otkako smo zadnji put tu imali koncert – i tada su bila tri zaredom, a sada se povijest ponavlja- poručio je Tomislav Bralić.

Ovaj povratak u Lisinski za klapu Intrade ima poseban značaj jer su 2014. nastupali zadnji putu toj kultnoj dvorani rasprodavši tri uzastopna koncerta. Upravo u Lisinskom je i zagrebačka tradicija koncerata u prosincu i započela, a ove godine došla je do svoje punoljetnosti.

-Naš prvi zagrebački koncert bio je 2006. godine, a u ovih 18 godina nastupali smo na svim velikim zagrebačkim pozornicama, od Arene, Cibone do Doma sportova. Ponosni smo na ovu tradiciju- dodao je Tomislav kojem je kraj godine nezamisliv bez ove drage tradicije.

Ulaznice za treći Lisinski su u prodaji

Za one koji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice za prvi ili drugi koncert, pruža se još jedna prilika da uživaju u glazbenom spektaklu Tomislava Bralića i klape Intrade. Kako zadarska klapa otkriva, marljivo prolaze kroz 39 godina svog glazbenog rada kako bi repertoar obuhvatio najbolje nove i stare hitove. Dodaju da će publika imati priliku čuti i singl “Nagrišpano more” koji je nedavno, upravo po želji vjernih slušatelja, dobio spot.

Grad Zagreb
Show